DEN ULTIMATE FRIHET

Opplev den ultimate frihet på to hjul

Navnet Camp-let er sammensatt av to danske ord: «camp» som betyr å campe + «let», som betyr lett.  De to ordene har vært Camp-lets motto siden 1969, da den første Camp-let-teltvognen rullet ut fra den danske fabrikken. I dag er Camp-let teltvognen en moderne klassiker som er tilpasset dagens behov – både på veien og i ferien. 

Drømmer du om å sove under åpen himmel? Eller å dra ut på eventyr fra en dag til den andre? En Camp-let er et opplagt valg hvis du ikke har lyst til å investere i en campingvogn, men likevel ønsker frihet til å dra på ferie ute i det fri. Kombinasjonen av dansk design og solid håndverk gir deg komforten fra en campingvogn kombinert med friheten fra teltferien.

CAMP-LET PASION

Med Camp-let Passion får du ubegrenset tilgang til å kjøre ut i det blå og nyte den flotte naturen som omgir oss. Passion gir deg følelsen av frihet og høyt under taket. Du får en kompakt og romslig teltvogn som både er lett å sette opp og som gir plass til hele familien. Kort sagt: Camp-let Passion er en tro følgesvenn som gir enkel tilgang til naturen.

Med Passion får du et nytt Camp-let uttrykk – et nytt design og nye farger: rått og nordisk. Modellen er oppdatert, og du vil blant annet oppleve et godt inneklima med en forbedret ventilasjon. Med andre ord: en ideell teltvogn til deg som har lidenskap for rike opplevelser utendørs. Har du først prøvd en Camp-let Passion, er det vanskelig ikke å bli forelsket. Tør du prøve?

CAMP-LET DREAM

Isabella Camp-let Dream er skapt for deg som ennå har dine første campingopplevelser til gode. Dream er den perfekte teltvognen for alle eventyrlystne som drømmer om å komme ut og få nye erfaringer med utendørslivet.

Isabella Camp-let Dream er en ny modell, skapt i et nytt, nordisk fargeunivers. Du får en kompakt teltvogn som det går raskt å sette opp og pakke sammen igjen. Og samtidig får du ekstra komfort. Du vil oppleve et godt inneklima med ventilasjon i både sovekabin, kjøkken og i sidevindu. Du har dessuten mulighet for å få ekstra plass med et anneks. Kort sagt: Dream er et godt sted å vekke campingdrømmene til live.

VIDEO AV CAMP-LET

Trykk på bilde for å se video av Camp-let.

Send oss en melding

Vi vil svare deg så fort vi har mulighet.

Salgshall

Butikk

  • Mandag- Onsdag 08.00 - 16.30
  • Torsdag 08.00 - 16.30
  • Fredag 08.00 - 16.00
  • *Lørdag 10.00 -14.00

Verksted

  • Mandag- Fredag 08.00 - 16.30
  • Lørdag Stengt

*Lørdagsstengt juli-august, og desember-januar.
Passer ikke tidene? Ring for avtale.