Astella

Ny luksuriøs opplevelse.

Våg å drømme. Har du ditt perfekte sted? Vi har alle en drøm, det ultimate feriehuset ved sjøen, rett ved stranden eller på fjellet, borte fra alt, og likevel omringet av din private luksus. Den nye Astella fra Adria, inspirert av drømmer. Vårt mål? Å skape noe ulikt alt annet. Er det en luksus campingvogn eller en villavogn? Siden du kan dra den som en ordinær campingvogn eller plassere den som en villavogn og enkelt flytte den ved behov, er den kanskje begge deler. Det er ikke lenger en drøm, Astella er her nå og kan kjøpes.

Myke rene linjer og en renhet av form og design, hentet fra luftfartsindustrien, for et nytt symbol på luksusmodeller. Ingen unødvendige detaljer, bare alt sammen mykt, funksjonelt og elegant. Et interiør med stort volum, god plass for moderne ferieliv.
 «Det er en følelse. Av at alt er nøyaktig som det skal». Alt på riktig plass, ikke noe utilsiktet eller unødvendig. Ingen skjemmende detaljer, bare en renhet i design, innvendig og utvendig. Vår nye signatur serie, luksuriøs i sin enkelhet.
VELPRØVD AERODYNAMIKK
Formet av vinden, ikke noe unødvendig og med velprøvd aerodynamikk, utviklet av luftfartsindustrien, for å hjelpe luftstrømmen under kjøring. Hendige vindavvisere og rene former for mykere luftstrøm og en luksuriøs eleganse.  
«Det er en følelse. Av å være formet av vinden». Unik eksteriør profil, en form av det som skal komme. Et integrert, AL-KO chassis, et bredere karosseri i premium materialer og overveldende nye integrerte og patenterte panorama dører og vinduer.
644 DP
704 HP
754 DP
904 HP