Concorde Reisemobile GmbH er Tyskland ledende produsent av luksus-campingbiler. Med en 40-årig suksesshistorie og en lang tradisjon, er Concorde anerkjent i hele bransjen som en innovativ bobilutvikler og premiumprodusent med den beste presisjonen og de høyeste kvalitetsstandarder.

CAMPINGBILER AV LIDENSKAP

Etter dette mottoet arbeider og lever hele Concorde-teamet. Alle medarbeidere og alle handelspartnerne som er knyttet til foretaket, deler denne oppriktige, enestående begeistringen og den uovertrufne lidenskapen for Concorde-campingbiler.

Takket være dette engasjementet blir det produsert campingbiler i Aschbach med eksemplarisk kvalitativ utførelse, som leder veien når det gjelder innovasjon, som tjener som mønster for økonomisk/økologisk bærekraft, samtidig som de har stabil verdi.

Denne firmafilosofien er basis for en utprøvd tradisjon, en intensiv kundebinding og respekt fra hele caravan-bransjen. Campingbilentusiaster over hele Europa forbinder Concorde med verdiegenskapene: pålitelighet, sikkerhet og varighet.

CONCORDE TILBYR SUPRE PERSPEKTIVER

Concorde har i løpet av årene utviklet seg til europeisk markedsleder på segmentet luksuscampingbiler. Vi har bygget et 12 000 m² nytt produksjons-, utviklings- og lagerareal og har i øyeblikket mer enn 350 medarbeidere ved vårt anlegg i Schlüsselfeld-Aschbach, midt i grønne Franken, rett ved Autobahn A3 mellom Würzburg og Nürnberg.

 

Ser ikke ut til at det er noe her.

Hvorfor velge concorde?